lørdag, april 24, 2010

Vårpussen er igang:)

Det er jammen meg litt å ta tak i her på den store tomta...... Jeg må bare starte ett sted....

Rake over hele plenen var første punkt - litt av en jobb men jeg ble ferdig idag, etter 3 dager litt on and off.....tok bare selve plenen-skal man ta alt annet hadde jeg vel jobb hele sommeren.....

Plenen virker litt "dau" så man får se hvordan den blir utover-muligens den trenger en liten freshing i sommer med gjødsel:) 





Så har vi Mr. Monsterrot da...... den onde eføyen som hadde beslaglagt 2 av 4 husvegger......

Jeg har jo planer om å plante en klatrerose på den ene kortveggen. Å ett eller annet mer:) Men først måtte den digre rota vekk.... jeg satte igang med hakke, å jeg hakket, hakket å atter hakket, til svetten og hodepinen overtok hele meg....... ble irritert å bestemte meg for at den rota skulle til pers åkke som før jeg tok lørdagskvelden!!!!! 

Utrolig å de j.... røttene snooooooooooooor seg laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaangt innover gressplen å det som måtte være..... Da jeg hadde kommet langt nedover å tatt kenkken på alle "utstikkerene", gjensto bare selve djevelen..... hakket meg innunder å fikk faktisk løs hele dritten!!! Jeg ble temmelig overrasket om jeg må si det selv:)  Hadde egentlig ikke trodd at jeg skulle få den opp:) 

Men jammen var jeg helt skutt også;) Men glad:) Ha!Ha! Ingen rot tuller med Mona:):) hihi:)

Så  da er det bare å pusle litt med jorda der å det er klar for planting:):):)


  

 



søndag, april 18, 2010

Skjer ikke så mye her.....

....men ny vimpel har ankommet Nakkerud:)

Har man flaggstang er det ett must med vimpel:) Nå er det bare å være flink å flagge på de riktige dagene da:)