onsdag, desember 02, 2009

Endelig en bitteliten oppdatering:)

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe som helst på denne bloggen:) Mye har skjedd siden den gang men siden PCèn min kræsjet å måtte ha ny harddisk, mistet jeg alle bildene av det jeg hadde gjort her i huset frem til da....back up, hva er det??:) Vel, jeg har lært nå:)

Desverre har jeg igjen bare tilgang til mobilkamera så det blir ikke så bra bilder å legge ut, men det får bli med det til det blir en annen løsning å jeg får ett skikkelig kamera igjen:)

Soverommet er endelig ferdig og det ble så utrolig fint og koselig med maling og fondvegg med tapet:) Jeg elsker det:)

Tapetet forandrer farger og skimmer ettersom lyset kommer inn i rommet-kult:)

Fargen på skapdørene kommer så absolutt ikke bra frem på bildet. Den er "lillabrungrå" i virkeligheten, skikkelig fin og passer perfekt inn:) Ikke grønn som den ser ut som her.


Badet har også fått innredningen siden sist.
Trappen har blitt malt å teppefliser lagt i trinnene. Ble bra selvom jeg synes den antikkhvite gulvmalingen ser gulere ut enn den antikkhvite veggmalingen. Mulig det er synsbedrag å at det vil se mer likt ut når jeg får opp litt mer lys der? Uannsett, forvandlingen ble som natt og dag:)

Teppeflisene er blitt lagt litt skeivt men det måtte bare bli slik da trappen ikke er helt symetrisk.

Gangen er også på nippet til å bli ferdig å igår fikk jeg endelig lagt gulvet:) Alt jeg hadde malt kom lissom ikke helt til sin rett med det gamle og slitte belegget. Gangen ble kjempekoselig å mye større og ryddigere:) Ble svært så fornøyd å ikke så lite stolt over at jeg hadde tålmodighet til jobben:)

Før:

Etter:
Stua har også blitt ganske så koselig:) Mangler litt over sofaen og gulvteppet er for tiden på rens, men litt av "kosekroken" slik den ser ut sees her:)
Så, en aldri så liten oppdatering om ikke annet:) Masse mer som har skjedd så skal ta meg ekstra tid en dag å få inn litt flere bilder-men tiden strekker ikke alltid til:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar